Loppis i Tumba nationaldagen torsdag 6/6 samt lördagarna 13/7, 10/8 och 7/9

Plats Tumba centrum, utomhus på Tumba torg utanför biblioteket/ovanför gallerian.

ENDAST FÖRANMÄLAN OCH ENDAST 30 KR I PLATSHYRA (LÄS MER LÄNGRE NER).

Anmäl dig genom att mejla uffe@meraloppis.se.


Det blir bordsloppis utomhus i Tumba centrum vid fyra tillfällen i sommar.


Borden uppställda kl 10:00-14:00. Vid samtliga tillfällen så gäller ju FÖRANMÄLAN för säljare, att platshyran för fyra meter bred säljplats är bara 30 kronor och att säljarna tar med egna bord.


Info för besökare/köpare (information till säljare längre ner)

Tumba torg hittar du ovanför gallerian, i Tumbas absoluta centrum. Det finns en pendeltågsstation i anknutning till centrumet och det finns en stor busshållsplats dit du enkelt tar dig med hjälp av SL.s reseplanerare. Kommer du med bil så följ skyltar när du närmar dig.

Loppisen öppnar kl 10:00. Besökare/köpare är välkomna från och med då. Respektera att många säljare vill packa upp i lugn och ro. Loppisen stänger för dagen kl 14:00. Många säljare sänker sina priser i slutet av dagen av olika skäl. Så det är en bra idé att komma sent på dagen, direkt innan stängningsdags. Välkomna !


Information till er som vill sälja på loppisen

LOPPIS PÅ TORGET I TUMBA CENTRUM

HUR BETALAR JAG?

Du föranmäler dig till loppisen genom att betala in 30 kr på BG 5809-3196 eller så swishar du summan till 0708 712477.

Samtidigt som du gör din inbetalning mejla eller SMS:s mig att det är gjort. Och skicka mig då också registreringsnumret på den bil du kommer med – för att du ska kunna parkera gratis. Samt förstås ditt för- och efternamn.

Mejl Uffe@meraloppis.se, SMS 0708 712477.

Du får en bekräftelse när jag ser pengarna på kontot.

VAR SKER LOPPISEN?

Loppisen arrangerar vi utomhus, på torget ovanför gallerian och utanför biblioteket. Det är alltså INTE en bakluckeloppis utan en vanlig bordsloppis. 

VILKA TIDER GÄLLER?

Kom till torget mellan kl 08:00 och 09:45. Ring gärna 0708 712477 om du inte hinner i tid till 09:45.

Borden uppställda kl 10:00-14:00. Vill du packa ihop tidigare än 14:00 så är det svårt att hindra, men till 13:00 bör ni vara kvar.


VAR LASTAR JAG AV MINA VAROR?

Från KP Arnoldssons väg svänger du av in på Gröndalsvägen – se foto nedan. Fortsätt på Gröndalsvägen tills du kommer till parkeringshuset översta våning, plan 4, som är UNDER BAR HIMMEL Sväng in där. Parkera. Ta dina varor i hissen ner till plan 2. Där utanför är loppisen.

Vill du se en bättre bild än den som visas nedan, följ länk till Google Map.


PARKERING FÖR SÄLJARE

Säljare som vill parkera sin bil utan att behöva betala parkeringsavgift denna dag måste föranmäla registreringsnumret på den bil de kommer med. Gör det via mejl till uffe@meraloppis.se. Efter urlastning måste dessa bilar parkeras på PLAN 4 i parkeringshuset, dvs högst upp under ”bar himmel”. 

Bilen MÅSTE köras in på plan 4 och den MÅSTE köras ut på plan 4. Den får INTE köras in eller ut på plan 2 eller 3, för då debiteras parkeringsavgift (så fungerar tekniken). Bilen måste parkeras på någon av p-rutorna där skylt säger ”avgift” – inte på reserverade platser.


SÄLJPLATSEN…

…är fyra meter bred och avgränsas om nödvändigt med krita.


Bord, stolar, klädställningar, parasoller etc

Inga sådana finns att låna eller hyra utan det måste du ta med själv. Saknar du lämpligt bord att sälja från, lägg istället dina saker på en filt på asfalten. Det fungerar. Ta gärna med en pressening om det skulle komma några regndroppar. De är väldigt billiga att köpa till exempel på Biltema.

Toalett

Sådan finns inne i gallerian.

Vad jag inte får sälja

Inget som är olagligt förstås. Tänk på knivlagen. Inte något som kan väcka anstöt. Du får INTE sälja godis, kaffe, läsk eller små juiceförpackningar, gallerian har ju egna fik. Fikabröd går bra om det säljs i flerpack.

När du kan lämna loppisen

Loppisens håller öppet till klockan 14:00. Vissa säljare vill lämna tidigare och det är ju svårt att hindra. Men till klockan 13:00 vill vi att du är kvar.

Efter loppisen

Du lämnar inte kvar något utan tar med allt skräp och alla osålda varor.

DU KAN AVBOKA DIN PLATS…

Om du förbokar en plats så kan du också förstås avboka den om något oförutsett händer.

  • Avbokar du senast exakt ett dygn innan loppisen öppnar för allmänheten, dvs senast kl 10:00 dagen innan, så får du pengarna tillbaka (mejla uffe@meraloppis.se eller SMS:a 0708 712477 – tidsstämpeln gäller…)
    • Avbokar du mellan 10:00 och  24:00 på dagen innan loppisen får du inte pengarna tillbaka, men du får ha de innestående till en kommande loppis på någondera av de loppisar MeraLoppis arrangerar (mejla uffe@meraloppis.se eller SMS:a 0708 712477 – tidsstämpeln gäller förstås här också).
  • Avbokar du samma kalenderdygn som loppisen är på, så får du varken pengarna tillbaka eller en friplats på en kommande loppis.

Saknar du som säljare någon information, mejla uffe@meraloppis.se.


”All affischering utom affischering om affischering förbjuden förbjuden”.