Loppis i Tumba maj-sept 23

Plats Tumba centrum, utomhus på Tumba torg utanför biblioteket.

Säljare som föranmäler sig betalar endast 20 kr i platshyra.

De säljare som kommer oanmälda betalar 100 kr.

Föranmäl dig genom att mejla uffe@meraloppis.se.


Datum lördagarna

  • 13 maj
  • 10 juni
  • 8 juli
  • 5 augusti
  • 2 september Inställt pga regnet
  • 30 september

Borden uppställda kl 10:00-14:00.


Info för besökare/köpare (information till säljare längre ner)

Tumba torg hittar du ovanför gallerian, i Tumbas absoluta centrum. Det finns en pendeltågsstation i anknutning till centrumet och det finns en stor busshållsplats dit du enkelt tar dig med hjälp av SL.s reseplanerare. Kommer du med bil så följ skyltar när du närmar dig.

Loppisen öppnar kl 10:00. Besökare/köpare är välkomna från och med då. Respektera att många säljare vill packa upp i lugn och ro. Loppisen stänger för dagen kl 14:00. Många säljare sänker sina priser i slutet av dagen av olika skäl. Så det är en bra idé att komma sent på dagen, direkt innan stängningsdags. Välkomna !

Kommer du med bil? Notera då vad som du har att förhålla dig till angående parkering. Läs vad som står längst ner på denna sida, på fotot med rubrik ”Betalningsinformation”.


Information till er som vill sälja på loppisen

LOPPIS PÅ TORGET I TUMBA CENTRUM

VAR?

Loppisen arrangerar vi utomhus, på torget ovanför gallerian och utanför biblioteket. Det är alltså INTE en bakluckeloppis utan en vanlig bordsloppis. 

NÄR?

Kom till torget mellan kl 08:00 och 09:45. Ring gärna 0708 712477 om du inte hinner i tid till 09:45.

Borden uppställda kl 10:00-14:00. Vill du packa ihop tidigare än 14:00 så är det svårt att hindra, men till 13:00 bör ni vara kvar.


VAR LASTAR JAG AV MINA VAROR?

Från KP Arnoldssons väg svänger du upp till Grödingevägen. Leta sen efter en skylt (som det står ”LOPPIS” på) som efter bara kanske 25 meter visar vägen in på en korttidsparkering. Kör längst in på denna parkering och leta efter en ny skylt där det står ”LOPPIS” med en pil. Torget där loppisen är har du sedan runt hörnet.

Kanske, kanske ger också fotografiet nedan en fingervisning var du bör lasta av. Leta efter det blåa X:et på fotot. Där lämpligen lastar du av, och har du inte en egen pirra med dig går det ju att låna en kundvagn på parkeringen för att få dina varor till torget. Men som sagt, skyltar kommer visa vägen hela vägen fram till den plats där loppisen är.


VAR PARKERAR JAG BILEN EFTER ATT HA LASTAT AV?

Säljare förutom de med s.k säsongsbiljett och förutom de som föranmält sig måste parkera sin bil på någon av de båda infartsparkeringarna efter att ha lastat av sina varor. Där är det gratis att stå.

PARKERING FÖR ER MED SÄSONGSBILJETT

Ni med säsongsbiljett kan avgiftsfritt parkera på plan 4 i parkeringshuset (högst upp, under bar himmel) Ni måste KÖRA IN OCH UT PÅ PLAN 4 för att få stå avgiftsfritt. Kör ni in på plan 2 eller 3 kommer ni debiteras parkeringsavgift i efterhand. Efter loppisen MÅSTE ni köra ut på plan 4, annars måste parkeringsavgift betalas av den anledningen. Så fungerar tekniken.

PARKERING FÖR ER SOM FÖRBOKAT PLATS

På loppisen 30 september är det möjligt att parkera sin bil avgiftsfritt på plan 4 i parkeringshuset (högst upp under bar himmel) inte bara för de med säsongsbiljett utan också för de som föranmält sig, förutsatt att de mejlar/SMS:ar arrangören bilens regnr i tid innan resp loppis. OBS: kör in OCH ut på plan 4 (inte på plan 2 eller 3 för då debiteras du parkeringsavgift).

PARKERING FÖR ER SOM KOMMER OANMÄLDA

De som kommer oanmälda måste parkera på en infartsparkering för att undvika dyr parkeringsavgift.

Infartsparkering 1 hittar du bortom busshållsplatserna.

Infartsparkering 2 hittar du på ”andra sidan järnvägen”, längs med Munkhättevägen.


HUR BETALAR JAG?

Föranmäler du dig till loppisen så betalar du in 20 kr på BG 5809-3196 eller så swishar du summan till 0708 712477. Jo du läste rätt. Föranmäler du dig betalar du bara 20 KRONOR I PLATSHYRA

Samtidigt som du gör din inbetalning mejla eller SMS:s mig att det är gjort. Och skicka mig då också registreringsnumret på den bil du kommer med – för att du ska kunna parkera gratis. Samt förstås ditt för- och efternamn.

Mejl Uffe@meraloppis.se, SMS 0708 712477.

Du får en bekräftelse när jag ser pengarna på kontot.

Kommer du oanmäld så betala platshyran 100 kr till den arrangör i gul reflexväst som tar emot dig. Betala kontant eller swisha summan till nämnda nummer. De som kommer oanmälda för att sälja på loppisen betalar alltså 100 kr i platshyra.


SÄLJPLATSEN…

…är fyra meter bred och avgränsas om nödvändigt med krita.


Bord, stolar, klädställningar, parasoller etc

Inga sådana finns att låna eller hyra utan det måste du ta med själv. Saknar du lämpligt bord att sälja från, lägg istället dina saker på en filt på asfalten. Det fungerar. Ta gärna med en pressening om det skulle komma några regndroppar. De är väldigt billiga att köpa till exempel på Biltema.

Toalett

Sådan finns inne i gallerian.

Vad jag inte får sälja

Inget som är olagligt förstås. Tänk på knivlagen. Inte något som kan väcka anstöt. Du får INTE sälja godis, kaffe, läsk eller små juiceförpackningar, gallerian har ju egna fik. Fikabröd går bra om det säljs i flerpack.

När du kan lämna loppisen

Loppisens håller öppet till klockan 14:00. Vissa säljare vill lämna tidigare och det är ju svårt att hindra. Men till klockan 13:00 vill vi att du är kvar.

Efter loppisen

Du lämnar inte kvar något utan tar med allt skräp och alla osålda varor.

DU KAN AVBOKA DIN PLATS…

Om du förbokar en plats så kan du också förstås avboka den om något oförutsett händer.

  • Avbokar du senast exakt ett dygn innan loppisen öppnar för allmänheten, dvs senast kl 10:00 på fredagen, så får du pengarna tillbaka (mejla uffe@meraloppis.se eller SMS:a 0708 712477 – tidsstämpeln gäller…)
    • Avbokar du mellan 10:00 och  24:00 på fredagen (dagen innan loppisen) får du inte pengarna tillbaka, men du får ha de innestående till en kommande loppis på någondera av de loppisar MeraLoppis arrangerar (mejla uffe@meraloppis.se eller SMS:a 0708 712477 – tidsstämpeln gäller förstås här också).
  • Avbokar du samma kalenderdygn som loppisen är på, så får du varken pengarna tillbaka eller en friplats på en kommande loppis.

Saknar du som säljare någon information, mejla uffe@meraloppis.se.


”All affischering utom affischering om affischering förbjuden förbjuden”.