Loppis i Tumba lördagarna 13/7, 10/8 och 7/9

Plats Tumba centrum, utomhus på Tumba torg utanför biblioteket/ovanför gallerian.
  1. Swisha 30 kr (per plats du vill hyra, en plats är 4 meter bred) till 0708 712477
  2. Direkt då du swishat pengarna, SMS:a eller mejla arrangör om att inbetalningen är gjord. SMS 0708 712477, mejl uffe@meraloppis.se
  3. Du får en bekräftelse med uppmaning om att läsa igenom vad som står på denna sida OCH en uppmaning att (via SMS eller mejl) skicka mig registreringsnummer på den eller de bilar du kommer med till loppisen.
  4. Registreringsnumren måste du uppge för att få stå gratis på PLAN 4 i p-huset under hela dagen, utan att behöva betala någon parkeringsavgift.
  5. Arrangör bekräftar att registreringsnummer är mottagit.
  6. Allt klart.

Info för besökare/köpare (mer information till säljare längre ner)

Loppisen öppnar kl 10:00. Besökare/köpare är välkomna från och med då. Respektera att många säljare vill packa upp i lugn och ro. Loppisen stänger för dagen kl 14:00. Många säljare sänker sina priser i slutet av dagen av olika skäl. Så det är en bra idé att komma sent på dagen, direkt innan stängningsdags. Välkomna !


Information till er ska sälja på loppisen

VAR I CENTRUMET SKER LOPPISEN?

Loppisen arrangerar vi utomhus, på torget ovanför gallerian och utanför biblioteket. Det är alltså INTE en bakluckeloppis utan en vanlig bordsloppis. 


VAR LASTAR JAG AV MINA VAROR?

Från KP Arnoldssons väg svänger du av in på Gröndalsvägen – se foto nedan. Fortsätt på Gröndalsvägen tills du kommer till parkeringshuset översta våning, plan 4, som är UNDER BAR HIMMEL Sväng in där. Parkera. Ta dina varor i hissen ner till plan 2. Där utanför är loppisen.

Vill du se en bättre bild än den som visas nedan, följ länk till Google Map.


PARKERING FÖR SÄLJARE

Säljare som vill parkera sin bil utan att behöva betala parkeringsavgift denna dag måste föranmäla registreringsnumret på den bil de kommer med. Gör det via mejl till uffe@meraloppis.se. Efter urlastning måste dessa bilar parkeras på PLAN 4 i parkeringshuset, dvs högst upp under ”bar himmel”. 

Bilen MÅSTE köras in på plan 4 och den MÅSTE köras ut på plan 4. Den får INTE köras in eller ut på plan 2 eller 3, för då debiteras parkeringsavgift (så fungerar tekniken). Bilen måste parkeras på någon av p-rutorna där skylt säger ”avgift” – inte på reserverade platser.


SÄLJPLATSEN…

…avgränsas om nödvändigt med krita.


Bord, stolar, klädställningar, parasoller etc

Inga sådana finns att låna eller hyra utan det måste du ta med själv. Saknar du lämpligt bord att sälja från, lägg istället dina saker på en filt på asfalten. Det fungerar. Ta gärna med en pressening om det skulle komma några regndroppar. De är väldigt billiga att köpa till exempel på Biltema.

Toalett

Sådan finns inne i gallerian.

Vad jag inte får sälja

Inget som är olagligt förstås. Tänk på knivlagen. Inte något som kan väcka anstöt. Du får INTE sälja godis, kaffe, läsk eller små juiceförpackningar, gallerian har ju egna fik. Fikabröd går bra om det säljs i flerpack.

När du kan lämna loppisen

Loppisens håller öppet till klockan 14:00. Vissa säljare vill lämna tidigare och det är ju svårt att hindra. Men till klockan 13:00 vill vi att du är kvar.

Efter loppisen

Du lämnar inte kvar något utan tar med allt skräp och alla osålda varor.

DU KAN AVBOKA DIN PLATS…

Om du förbokar en plats så kan du också förstås avboka den om något oförutsett händer.

  • Avbokar du senast exakt ett dygn innan loppisen öppnar för allmänheten, dvs senast kl 10:00 dagen innan, så får du pengarna tillbaka (mejla uffe@meraloppis.se eller SMS:a 0708 712477 – tidsstämpeln gäller…)
    • Avbokar du mellan 10:00 och  24:00 på dagen innan loppisen får du inte pengarna tillbaka, men du får ha de innestående till en kommande loppis på någondera av de loppisar MeraLoppis arrangerar (mejla uffe@meraloppis.se eller SMS:a 0708 712477 – tidsstämpeln gäller förstås här också).
  • Avbokar du samma kalenderdygn som loppisen är på, så får du varken pengarna tillbaka eller en friplats på en kommande loppis.

Återbetalning sker bara om du som säljare kräver det. Annars ses det som att du efterskänker den låga platshyran till arrangör :-).

Saknar du som säljare någon information, mejla uffe@meraloppis.se.


”All affischering utom affischering om affischering förbjuden förbjuden”.