Bakluckeloppis i Salem maj-sept -23

Bollplanen nedanför centrumet. Öppet för besökare kl 11:00-14:00

SÄLJARE SOM ÄR MED I DEN mejlgrupp (eller motsvarande sms grupp) arrangör har betalar endast 20 kr i platshyra.

ÖVRIGA BETALAR 100 KR.

ANMÄL DIG TILL MEJLGRUPPEN LÄNGST NER PÅ DENNA SAJTS STARTSIDA.


BAKLUCKELOPPISARNA 2023 SKER VID 11 OLIKA TILLFÄLLEN FRÅN OCH MED 6 MAJ TILL OCH MED 23 SEPTEMBER. JÄMNA VECKOR LÖRDAGAR


Varannan lördag kl 11-14 följande datum: 
 • 6 maj
 • 20 maj
 • 3 juni
 • 17 juni
 • 1 juli
 • 15 juli
 • 29 juli
 • 12 augusti
 • 26 augusti
 • 9 september
 • 23 september

FÖR BESÖKARE (INFO TILL SÄLJARE FINNS LÄNGRE NER)

Åk dit med bil

Bor du utanför kommunerna Salem och Botkyrka känner du kanske inte till hur du tar dig till Salems centrum. Smidigast är nog om du åker E4:an och svänger av vid Rönningeavfarten (trafikplats Salem) mellan Södertälje och Hallunda.  Se karta HÄR. Oavsett om du kommer från Stockholmshållet eller Södertäljehållet hamnar du då på Salemsvägen.

Sväng sedan av strax därefter till Säbyvägen. Följ sedan skyltar mot Salems centrum. Det är inte kärnkraftsteknologi. :-).

Åk dit kollektivt

Kollektivt är det också ganska enkelt att hitta vägen dit. Du går bara in på www.sl.se och använder deras reseplanerare så hittar du rätt. Den kommer säga att du tar pendeltåget till Tumba eller Rönninge och sedan buss därifrån till Salems centrum. Du skriver alltså ”Salems centrum” i den ruta där det frågas vart du ska åka.

Från Tumba station tar det 10 minuter med buss 725 mot Rönninge. Kliv alltså av vid Salems centrum.


VILL DU SÄLJA PÅ DENNA LOPPIS? 

Dyk då upp senast klockan 10:45. Betala 20 eller 100 kr vid ankomst, inte senare, via swish eller kontant. Swishnumret är 0708 712477. Betalar du med swish, förbered gärna betalningen genom att skriva in nämnda swishnummer 0708 712477 i din swishapp i mobilen, men genomför inte själva betalningen innan du möts upp av arrangör i gul reflexväst. Du behöver inte skriva något i meddelanderutan.

Platshyra alltså 20 kr för de som är med i den mejlgrupp (eller motsvarande SMS grupp) som arrangör har. Övriga betalar 100 kr i platshyra. Anmäl dig till mejlgruppen längst ner på startsidan på denna sajt.

Klädställningar, bord, stolar, parasoller etc

Inga sådana finns att låna eller hyra utan det måste du ta med själv. Ta gärna med en pressening om det skulle komma några regndroppar. De är väldigt billiga att köpa till exempel på Biltema.

Toalett

Sådan finns uppe i centrumet, något hundratal meter från loppisen. ICA har en toalett precis vid ingången till butiken (intill förbutiken).

Vad jag inte får sälja

Inget som är olagligt förstås. Tänk på knivlagen. Inte något som kan väcka anstöt. Du får INTE sälja kaffe eller läsk (vi har ett eget café) eller små juiceförpackningar. Fikabröd går bra om det säljs i flerpack. Godis är okey att sälja.

När du kan lämna loppisen

Loppisen håller öppet till klockan 14:00. Vissa säljare vill lämna tidigare och det är ju svårt att hindra. Men till klockan 13:00 vill vi att du är kvar.

Efter loppisen

Du lämnar inte kvar något utan tar med allt skräp och alla osålda varor.


Video från loppisen 4 sept -22

Se den på Youtube


SVT Södertälje gjorde ett reportage om den första av en serie om tre loppisar 2021.

Se inslaget HÄR.