Meddelas här kl 09 på morgonen sönd 14 juli om loppisen den dagen blir inställd pga regn BAKLUCKELOPPISAR I SALEMS CENTRUM SÖNDAGAR JÄMNA VECKOR 2 JUNI-8 SEPT.


FÖR BESÖKARE (INFO TILL SÄLJARE LÄNGRE NER):

Åk dit med bil

Bor du utanför kommunerna Salem och Botkyrka känner du kanske inte till hur du tar dig till Salems centrum. Smidigast är nog om du åker E4:an och svänger av vid Rönningeavfarten (trafikplats Salem) mellan Södertälje och Hallunda.  Se karta HÄR. Oavsett om du kommer från Stockholmshållet eller Södertäljehållet hamnar du då på Salemsvägen.

Sväng sedan av strax därefter till Säbyvägen. Följ sedan skyltar mot Salems centrum. Det är inte kärnkraftsteknologi. :-).

Åk dit kollektivt

Kollektivt är det också ganska enkelt att hitta vägen dit. Du går bara in på www.sl.se och använder deras reseplanerare så hittar du rätt. Den kommer säga att du tar pendeltåget till Tumba eller Rönninge och sedan buss därifrån till Salems centrum. Du skriver alltså ”Salems centrum” i den ruta där det frågas vart du ska åka.

Från Tumba station tar det 10 minuter med buss 725 mot Rönninge. Kliv alltså av vid Salems centrum.


Säljare betalar 50 kr i platshyra per gång. Betalas vid ankomst. Dyk upp senast 10:45 och betala summan till arrangör i gul reflexväst som tar emot dig.

Ytterligare information till säljare finns under affischen längre ner.

Datum för sommarens bakluckeloppisar i Salem:


Video från loppisen 4 sept -22 i Salem.

Se den på Youtube


SVT Södertälje gjorde ett reportage om den första av en serie om tre loppisar 2021 i Salem.

Se inslaget HÄR.


Vad som gäller i Salem:

Klädställningar, bord, stolar, parasoller etc

Inga sådana finns att låna eller hyra utan det måste du ta med själv. Ta gärna med en pressening om det skulle komma några regndroppar. De är väldigt billiga att köpa till exempel på Biltema.

Toalett

Sådan finns uppe i centrumet, något hundratal meter från loppisen. ICA har en toalett precis vid ingången till butiken (intill förbutiken).

Vad jag inte får sälja

Inget som är olagligt förstås. Tänk på knivlagen. Inte något som kan väcka anstöt. Du får INTE sälja kaffe eller läsk (vi har ett eget café) eller små juiceförpackningar. Fikabröd går bra om det säljs i flerpack. Godis är okey att sälja.

När du kan lämna loppisen

Loppisen håller öppet till klockan 14:00. Vissa säljare vill lämna tidigare och det är ju svårt att hindra. Men till klockan 13:00 vill vi att du är kvar.

Efter loppisen

Du lämnar inte kvar något utan tar med allt skräp och alla osålda varor.