Välkommen till www.MeraLoppis.se/gallerianhc


LOPPIS HALLUNDA CENTRUM.
Inne i gallerian.

Vi hade en Pop-up loppis i gallerian lördagen 25 nov -23. Förhoppningsvis blir det åtminstone en till likadan loppis under vintern eller våren 2024. Vi får se.


INFORMATION TILL BESÖKARE

Loppisen kommer i första hand ske i en lokal nära livsmedelsbutiken Supergrossen inne i gallerian i Hallunda centrum. En ganska stor lokal som annars står tom och som du hittar på ”andra sidan” trapporna sett från Supergrossen. Lokalen ligger mellan Apoteket och caféet Indigo.

Du ser lokalen här på fotot. I lokalen får plats ca 20 säljare.

Några säljare står även på torget inne i gallerian, en bit från lokalen. Det finns totalt plats för ca 25 säljare.

Kollektivt tar du dig enkelt till loppisen. Både röda linjens tunnelbana och ett flertal busslinjer passerar Hallunda centrum. Planera din resa på sl.se i lämplig reseapp. Kommer du med bil, parkera din bil lämpligen i det garage som vetter mot Tomtbergavägen. Det är tre timmars fri parkering i detta garage. Så här ser infarten till garaget ut sedd från Tomtbergavägen:

Välkomna !


INFORMATION TILL SÄLJARE

Skolklasser/UF företag och barn- & ungdomsföreningar står gratis – de behöver inte betala någon platshyra. Anmälan för dessa sker genom att SMS:a mig på 0708 712477.

Privatpersoner betalar 200 kr för sin plats (lite drygt tre meter bred). Vill du vara en av de säljande privatpersonerna? SMS:a eller mejla mig för att fråga om det fortfarande finns lediga platser kvar.
SMS 0708 712477
Mejl Uffe@meraloppis.se

GYNNA BEFINTLIG VERKSAMHET

I centrumet finns en secondhand butik som drivs av Stockholms stadsmission. Vi ska INTE konkurrera med den butiken, utan istället samverka med den. Nämn för köpare av dina varor att fynd finns att göra även i stadsmissionens butik.

NI SÄLJARE

Ni är välkomna från och med kl 08:00 på morgonen, tiden fram tills dess behöver vi arrangörer för att förbereda er ankomst. Dyk upp senast 09:45. Lasta in från det parkeringsgarage som vetter mot Tomtbergavägen. Så här ser infarten till denna parkering ut, sedd från Tomtbergavägen:

…finns en entré till gallerian, väl inne i den är det bara något tiotal meter till den lokal vi ska vara i. Lokalen ser ni till höger, på ”andra sidan” gången sett från livsmedelsbutiken Supergrossen. Det klarnar när ni är på plats.

Borden, som ni måste ta med själv, ska vara uppställda kl 10:00, och helst ända till kl 15:00.

Varje säljplats är ca 3,20 meter bred, inte bredare än så. Tre meter är annars normalbredden på de flesta loppisar. 

…genom att ett LAMINERAT A4 PAPPER finns lagt på golvet på den plats ni ska stå på. På A4 pappret står ert namn skrivet, eller den klass och skola eller den förening ni representerar. 

Säljplatserna avgränsas med EN BIT TEJP på golvet. 

Efter loppisen, TA MED ALLT skräp tillbaka till ert eget grovsoprum eller motsvarande. Fyll inte centrumets små papperskorgar med skräp. 

OM PARKERING

Tyvärr måste ni innan tre timmar gått, flytta på er bil. Det är tre timmars fri parkering i det garage jag nämner ovan. Byt p-ruta i garaget, ställ bilen på annan plats. OBS; var noga med att parkera INOM markeringen för parkeringsrutan, INTE på markeringen. P-bolaget är visst kinkiga med det.

LITE ÖVRIG ALLMÄN INFO TILL SÄLJARE

Klädställningar, bord, stolar .. etc

Inga sådana finns att låna eller hyra utan det måste du ta med själv.

Toalett

Sådan finns inne i centrumet men också i anslutning till den lokal vi ska vara i.

Vad jag inte får sälja

Inget som är olagligt förstås. Tänk på knivlagen. Inte något som kan väcka anstöt. Du får INTE sälja kaffe eller läsk eller små juiceförpackningar. Fikabröd går bra om det säljs i flerpack, avsett att inte förtäras på plats.

När du kan lämna loppisen

Loppisen håller öppet till klockan 15:00. Vissa säljare vill lämna tidigare och det är ju svårt att hindra. Men till klockan 14:00 vill vi att du är kvar.

Efter loppisen

Som redan nämnt längre upp, du lämnar inte kvar något utan tar med allt skräp och alla osålda varor.

Om du förbokar en plats så kan du också förstås avboka den om något oförutsett händer.

  • Avbokar du senast exakt ett dygn innan loppisen öppnar för allmänheten, dvs senast kl 10:00 på fredagen, så får du pengarna tillbaka (mejla uffe@meraloppis.se eller SMS:a 0708 712477 – tidsstämpeln gäller…)
    • Avbokar du mellan 10:00 och  24:00 på fredagen (dagen innan loppisen) får du inte pengarna tillbaka, men du får ha de innestående till en kommande loppis på någondera av de loppisar MeraLoppis arrangerar (mejla uffe@meraloppis.se eller SMS:a 0708 712477 – tidsstämpeln gäller förstås här också).
  • Avbokar du samma kalenderdygn som loppisen är på, dvs på lördagen, så får du varken pengarna tillbaka eller en friplats på en kommande loppis.

Saknar du som säljare någon information, mejla uffe@meraloppis.se.