Köp SOMMARPASS. Sälj på 12 bakluckeloppisar för totalt endast 200 kr.

— SÄLJ MED SOMMARPASS —

Köp SOMMARPASS. Gäller vid fyra ( 4 ) tillfällen på SKÅ FESTPLATS på Färingsö (Ekerö kommun) och vid åtta ( 8 ) tillfällen på bollplanen nedanför SALEMS CENTRUM

Observera alltså att för loppisarna i Skå så gäller sommarpasset BARA på de datum du ser på affischen. I Salem gäller det vid alla tillfällen.

— SÄLJ UTAN SOMMARPASS —

SKÅ FESTPLATS arrangerar bakluckeloppisar (nästan) varje lördag fr.o.m. 11 maj. Sälj på dessa loppisar utan sommarpass. Kom oanmäld och betala 50 kr i platshyra vid ankomst.

Vill du INTE köpa sommarpass för loppisarna i SALEMS CENTRUM kom oanmäld och betala 50 kr vid ankomst till arrangör i gul reflexväst som tar emot dig.

— OM INSTÄLLT —

Bakluckeloppisarna på festplatsen kan bli inställda någon eller några lördagar om festplatsen hyrs ut till någon extern. Nytt datum meddelas då till de som köpt sommarpass, om det sammanfaller med de datumen.

Vid lite för mycket regn ställs loppisarna in. Samma sak då, då fixar vi ett nytt datum för de med sommarpass.


Vad som gäller i Salem:

Inga sådana finns att låna eller hyra utan det måste du ta med själv. Ta gärna med en pressening om det skulle komma några regndroppar. De är väldigt billiga att köpa till exempel på Biltema.

Sådan finns uppe i centrumet, något hundratal meter från loppisen. ICA har en toalett precis vid ingången till butiken (intill förbutiken).

Inget som är olagligt förstås. Tänk på knivlagen. Inte något som kan väcka anstöt. Du får INTE sälja kaffe eller läsk (vi har ett eget café) eller små juiceförpackningar. Fikabröd går bra om det säljs i flerpack. Godis är okey att sälja.

Loppisen håller öppet till klockan 14:00. Vissa säljare vill lämna tidigare och det är ju svårt att hindra. Men till klockan 13:00 vill vi att du är kvar.

Du lämnar inte kvar något utan tar med allt skräp och alla osålda varor.

Vad som gäller i Skå:

Bord, klädställning och dylikt får du ta med själv.

Loppisen vänder sig främst till privatpersoner som rensat hemma och säljer sina begagnade saker.
Det går också bra att sälja eget hantverk och liknande i mindre mängd.

Du får sälja nästan allting på loppisen.
Dock inte:
– Mat och dryck för direktförtäring
– Vapen, t.ex. knivar, svärd (gäller även prydnader), luftgevär etc
– Levande djur
– Bedriva uthyrning eller lotterier
– Du får självklart inte heller sälja något som är olagligt, eller som kan väcka anstöt.
– Vi tillåter inte några politiska eller religiösa budskap.